De NCCC Jonge Honden Dag vindt plaats op 30 september 2023 bij De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg www.decamp.nl
De keurmeesters die zijn uitgenodigd voor deze dag zijn Door de Wolff en Ilona Lodders. De schrijver is Wim Barning. Na de keuring worden van alle deelnemende honden foto’s gemaakt door Irene Bremer en Kim Jansen voor het archief. Uiteraard komt een selectie van de foto’s terecht in het Clubblad en alle foto’s zullen op de site komen te staan. Inschrijven kan via dit fotrmulier.

De Jonge Honden Dag is geen competitie, maar wel een informele, gezellige bijeenkomst waarbij hond en baasje ervaring kunnen opdoen in de ring. Bij de stamboomhonden gebeurt dit zoveel mogelijk per nest, dus reuen en teven samen of anders met een paar leeftijdgenoten. Het gaat er bij de JHD dus niet om winnen, maar wel om een gezellige dag en om te kijken hoe pups uit bepaalde nesten opgroeien. Wel is het een moment om uw Chow als beste voor de dag te laten komen. Dus de vacht netjes in orde en de hond moet netjes aan een showlijntje voorgebracht worden. Het evenement is open voor iedereen, met name voor diegenen die belangstelling hebben voor de fokkerij, is het altijd interessant om te zien hoe de pups van bepaalde ouderdieren er uitzien.

Chows met een stamboom van 3-24 maanden oud (uitgangsdatum is de datum van de JHD) zijn van harte welkom om in te schrijven. Voor jonge Chows zonder stamboom is er een aparte klasse beschikbaar. Eigenaars hoeven geen lid te zijn van de NCCC. Met name voor aspirant pup-kopers is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met de verschillende pups en fokkers. 

Alle informatie over de JHD op een rij:

Datum: 30 september 2023
Locatie: De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg www.decamp.nl
Tijden: Aanvang 11:00 (zaal open 10:00). Einde is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar meestal in de middag
Inschrijfkosten: 19,95 per hond
Lunch: U kunt zelf ter plekke in het gezellige restaurant à la carte bestellen. (Meegebrachte etenswaren zijn in de zaal niet gewenst). Het restaurant heeft een uitgebreide lunchkaart, voor elk wat wils. De menukaart is te vinden op de website van De Camp.
Entree: gratis. De lijst van honden zal beschikbaar worden gesteld.
Deadline aanmelden: 8 september 2023
Voor meer informatie over de JHD en/of uw aanmelding kunt u contact opnemen met de secretaris.

Aanmeldlink Jonge Honden Dag: Voor inschrijving klikt u op deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelg-8m12v_nvRvWKBjnFWtipzqIRN_Vuw94l4Pk6MZR-A_Jw/viewform?usp=sf_link

Het Clubwinkeltje zal ook aanwezig zijn tijdens de Jonge Hondendag. Omdat wij bezig zijn met de vernieuwing van ons assortiment, zal er tijdens dit evenement een uitverkoop plaatsvinden. Voor zachte prijsjes kunt u leuke Chow-hebbedingetjes aanschaffen. Voor uzelf of iemand anders. Prijzen beginnen vanaf 50 cent. De winkel accepteert alleen contante betalingen (graag zoveel mogelijk gepast).